About

Sanne, uit 1986. Geboren in het zuiden van het land en nu in de Randstad bezig met het laten verdwijnen van mijn zachte G. Desalniettemin vind ik carnaval het leukste feestje van het jaar. Stadsmeisje. Pumps doordeweeks, All Stars in het weekend. Sarcast pur-sang.

Wannabe-fitgirl met een grote liefde voor wijn, popcorn en Gin Tonics. Ik droom van een huis met wanden vol fotografie in Parijs of London. Ik houd van lange wandelingen over het strand. Ik ben het gelukkigst wanneer het herfst is. Dansend op een festival met mijn vrienden naast me of tapas eten en wijn drinken in Spanje zijn goede alternatieven. Mijn knalrode auto is de stoerste in de wereld.

Ik ben de enige persoon op de wereld die de film Bambi nog nooit gezien heeft. Ooit wil ik verhalen kunnen schrijven zoals Roald Dahl, mijn favoriete schrijver. Ik vind Netflix en Spotify de beste uitvindingen van deze eeuw. Ik ben gek op tattoos (proudly wearing three) en lange gesprekken in de kroeg. Ik geloof dat de goden soms best met mij zijn, maar ben overtuigd atheïst.

Hoewel de zon heel lang voor mij geschenen heeft, zijn er op dit moment wat donkere wolken. Mijn leven is in een korte tijd op zijn kop gezet en daarnaast ben ik gediagnosticeerd met een ernstige depressie. Ik probeer deze zwarte hond iedere dag weer terug te lokken in zijn hok met koekjes, en dat gaat de ene dag beter dan de andere dag.

Breinspinsels

Ik schrijf al mijn hele leven lang. Self-made nieuwskranten, een verhaal over discriminatie op mijn zesde, wannabe Carry Slee verhalen en sinds mijn vijftiende blogs en artikelen voor websites. In die tijd wisselde ik nogal regelmatig van domeinnaam maar de laatste jaren blogde ik op sanye.nl en sannelith.nl. Een reeks minder leuke gebeurtenissen zorgden ervoor dat ik mijn online leven gedag zei en alleen op Facebook actief bleef.

Het schrijven bleef echter kriebelen; de reden dat Breinspinsels in het leven is geroepen. Ik schrijf over de dingen die in mijn hoofd spelen; iets dat ik in de krant gelezen heb; een mooi stukje muziek; een anekdote; een geweldige plek waar ik geweest ben; dingen die me opvallen… Ik schrijf allereerst voor mezelf, maar hoop dat ik met mijn stukjes ook zo nu en dan iemand aan het denken kan zetten of aan het lachen kan maken.

Welcome to my life!